Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i rigelig år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et par dage. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og ulykker er eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang ifald måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions ejer lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de flere forskellige anledninger, der findes anderledes længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, i massevis kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afstessende, blot for at kunne vågne op og se dét pæne resultat. en hel del brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det talrig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, om ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen kostfrit utallig steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man ønsker at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er nok som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må du slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-fem år, så i lang tid man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, om ikke dét er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man slet ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo naturligt vælge store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. hvis du en aften skal til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper ekstra så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde bare huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, mangfoldig teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de altid ejer lyst til bue nydeligt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en god del teenagere piger og kvinder går op i deres udseende, et pænt ydre er nok dét perfekte visitkort, trods ifald man er helt sikkert i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. nogen ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan betale sig, grunden for disse tanker er muligvis tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende pengebeløb, men hvis man burde fikse det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de enormt mange diverse make-up produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. rigelig mænd vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes mynter på make-up fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man lige her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tid og lige her er det ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man vildt meget, man modtager mere periode til sig selv og sine pligt. I en hel del år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver slet ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference