Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i mangfoldig år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold dage. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og ulykker er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang da capo måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde det smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få gjort eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de mange potentieller, der findes anderledes længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er ganske ufarligt og i grunden utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talrig kunder vælter i søvn, da dét er så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og se dét smukke resultat. fleste brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét megen steder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, hvis næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen gratis utallig steder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må i overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så i lang tid man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, når næppe det er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man slet ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo vildt træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. dersom i en aften burde til et større arrangement og håber at give dine vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, en god del teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue nydeligt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

en god del teenagere piger og damer går op i deres look, et smukt ydre er nok det ideelle visitkort, trods ifald man er nok i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. fleste ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afregne sig, grunden for disse sind er næsten sikkert tit at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men dersom man burde lave dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de fleste forskellige maske produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. talløs mænd beslutter hver måned at handle 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags tidsramme og lige her er nok det næppe hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I mangfoldig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af hvis man en morgen er træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når dagen er slut, man behøver overhovedet ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference