Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en hel del år ejer mænd i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og udfordringer er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions gider i først blive grundigt guidet gennem de talrig chancer, der findes diverse længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og egentlig utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder falder i søvn, da dét er næsten sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og glo det smukke resultat. megen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét mangefold områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, dersom virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er fjernelsen gratis en god del områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå det bedst mulige resultat. Når du efterlader salonen må du ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du forlader salonen kan du tilkøbe, om ikke dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan du jo frit vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – faktisk anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. ifald i en aften burde til et større arrangement og ønsker at give jeres vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal kun huske at borttage den før du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, enormt mange teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue fint og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og jeres extensions. få folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

utallig børn piger og mænd går op i deres stil, et nydeligt ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend da capo man er næsten sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. nogen ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan betale sig, årsagen for disse minder er nok mest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som hektiske beløb, men når man burde gøre dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de en stor del andre maske produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. megen kvinder vælger hver måned at handle 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på makeup fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags periode og lige her er næsten sikkert dét virkelig ikke hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I fleste år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tidsramme på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når dagen er slut, man behøver næppe bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference