Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i megen år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold uger. Løsningen på alle disse årlige sysler og uheld er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang om måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de rigelig emner, der findes anderledes længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og ærlig talt utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder falder i søvn, da det er så afslappende, blot for at kunne vågne op og få øje på dét smukke resultat. megen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét rigelig steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv vælte af, hvis virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis enormt mange steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man håber at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må du ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er nok dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan du tilkøbe, hvis overhovedet ikke dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo naturligt vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du burde kun huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, rigelig teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue fantastisk og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

en god del børn piger og mænd går op i deres look, et yndigt ydre er helt sikkert det perfekte visitkort, omend om man er næsten sikkert i studie eller er midt i sin karriere. rigelig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, grunden for disse sind er tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige priser, men hvis man burde håndtere det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de utallig diverse makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. fleste damer vælger hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes penge på sminke fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags tidsramme og her er muligvis det overhovedet ikke altid sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man modtager mere periode til sig selv og sine pligt. I adskillig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af når man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver slet ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference