Forskellige måder at fjerne skimmelsvamp

Clean mug på hårde overflader ved hjælp af en opløsning af lige dele eddike og vand. Fyld en plastik sprayflaske med opløsningen. Spray overflader i køkken og badeværelse med løsningen og krat området med en hård børste. Den nyeste trend i Skimmelsvamp og Meldug kontrol er bruser og badeværelse sprays, der bruger, når du er færdig med at tage et brusebad. Disse produkter fungere fint, men de handler på det samme princip som eddike spray. Eddike kan erstatte næsten ethvert badeværelse rengøring produkt, der sælges i dag, med undtagelse af tunge slibende rengøringsmidler som Comet.

5. Rengøring af skimmelsvamp med klor Bleach

Brug en opløsning af en del klor blegemiddel til en del H2O til at rense tæpper og polstring, der er blevet ramt af mug. Soak en svamp eller klud i opløsningen, og knalde det over formen til fange sporerne i kluden. BEMÆRK … Mens udvaskes vil rense den sorte skimmel, det vil ikke dræbe den på porøse overflader. Du skal stadig bruge en form morder før eller efter du rense sort mug med klor blegemiddel.

6. Rengøring Black skimmelsvamp med hydrogenperoxid
Få en flaske af hydrogenperoxid med 3% koncentration fra din lokale kiosker. Overfør hydrogenperoxid i en sprayflaske og spray det til formen inficeret overflade. Lad det i mindst 15 minutter for brintoverilte til at gribe ind og dræbe formene. Efter dette, gennemsøge området for at fjerne alle de mug og skimmel pletter.

For stædige skimmel i hård at nå steder, som injektionsmørtel af fliser, bruge fuld styrke hydrogenperoxid. Du skal blot anvende en række capfuls til det berørte område, gør det muligt at sidde i 15 minutter og krat med en gammel tandbørste. Bemærk … Hold spray flaske resterende hydrogenperoxid i mørkt sted som lys mindsker effektiviteten af hydrogenperoxid. For mere effektiv skimmel fjernelse, kan du overveje at bruge brintoverilte med eddike under rengøringsprocessen.