Hvis du cykler skal du ikke have en ny forrude

Du er helt sikkert ikke vildt meget for at godkende det, men årsagen til at du senere skal have en anderledes bagrude installeret, ja det er grundet at du ikke fik repareret stenslaget tids nok. Når et sten slag rammer, og det ikke bliver repareret, så er der jo stor risiko for at skaden bliver værre med tiden, og i værste fald så ender det med en større og ulækker skade på tværs af det meste af ruden. Sådan et stenslag kan ikke repareres, og det er samtidig forbudt at køre med en ødelagt bagrude i Jylland, på grund af dette skal du nu have installeret en helt brugt bagrude på din ellers lækre bus. Husk derfor ofte at klare selv de mindste stenslag, så slipper du for at skulle leje en helt brugt bagrude.

Alle fixer en ny bagrude samtidig med at kunden leger med sønnen

Skal de have skiftet din rude med en moderne og måske flot siderude? Der kan være flere årsager til hvorfor du har brug for at få installeret en brugt forrude, men de mest generelle årsager er indlysende at vi har ramt et hest på en køretur, vil modtage 1 slemt stenslag i ruden som ikke kan ordnes, har været involveret i et ringe trafikulykke eller har været eksponeret for ødelæggelse. Det er heldigvis okay nemt og hurtigt at få monteret en anderledes rude i dag, og du kan oven i købet bede virksomheden om at køre ud til dig for at isætte den nye forude, dermed sparer du køreturen til og fra værksted, og du kan få installeret den moderne bagrude præcis hvor og hvornår det passer jer.

Har dit køretøj fået et enormt ærgerligt stenslag i din forrude? Så ærgerligt at der er kommet en ærgerligt og synligt ridse på tværs af hele ruden? Det sker uheldigvis for flere bilister hver anden dag, og trods det er så slemt, ja rent faktisk utrolig frustrerende, så er der ikke noget at gøre ved det. Stenslag er en del af det at være bilist på de danske veje. Du skal altid have monteret en anderledes rude, sådan at du igen kan se at trille i din lastbil. Du kan nogengange godt cykle med en revne i forruden, men det er faktisk ulovligt at trille med en defekt rude, så du skal under alle omstændigheder have monteret en ny forrude så hurtigt som muligt.

Tag en ny rude gratis fixet

Har du altid, og sikkert alt for længe, trillet rundt med en ødelagt rude? Det gør for mange kørere heldigvis, og det er ærgerligt, og det er faktisk skidt både pga. din sikkerhed, men også fordi det er ulovligt at trille med en beskidt rude i Jylland, og du kan risikere at få en stor afgift hvis nu du bliver standset med en ødelagt siderude. Du bør derfor lynhurtigt få installeret en sort og smart rude, så du igen vil glædes ved dine køreferier på de danske landeveje. I dag kræver det en dygtig professionel bilreperatør omkring en dag at montere en anderledes forrude på din bil, så det er både nemt og kvikt, og du skal ikke undvære bilen hele dagen.