Hvis du cykler skal du ikke have en ny forrude

Du er nok ikke så meget for at indrømme det, men grunden til at du nu skal have en sort rude monteret, ja det er på grund af du ikke fik repareret stenslaget tids nok. Når et sten slag rammer, og det ikke bliver fixet, så er der jo større chance for at skaden udvikler sig i løbet af tiden, og i skrækscenariets tegn, så ender det med en enorm og klam stenslag på tværs af det meste af bagruden. Sådan et stenslag kan ikke repareres, og det er også ikke lovligt at trille med en ødelagt siderude i København, på grund af dette skal du nu have isat en helt gammel siderude på din ellers lækre bil. Husk derfor fra tid til tid at klare selv de små forruder, så slipper du for at skulle hente en helt gammel bagrude.

De mest professionelle monterer en moderne siderude mens direktøren ordner hår

Skal de have udskiftet din bagrude med en moderne og måske flot siderude? Der er være adskillige årsager til hvordan du har behov for at få isat en anderledes forrude, men de mest generelle grunde er klart at vi har ramt et hest på en bumletur, har fået 1 skidt stenslag som ikke kan repareres, har været involveret i et ordinært trafikuheld eller har været eksponeret for ødelæggelse. Det er uheldigvis nogenlunde nemt og langsomt at få installeret en gammel forrude i dag, og du kan i øvrigt bede virksomheden om at køre ud til dig for at installere en ny forrude, dermed er du fri for køreturen til og fra butikken, og du kan få installeret den gamle forrude præcis hvor og hvordan det passer jer.

Har du fået et enormt skidt stenslag i din forrude? Så skidt at der er kommet en stor og grim revne over hele hele ruden? Det sker desværre for adskillige kørere hver tredje time, og selvom det er enormt ærgerligt, ja rent faktisk utrolig frustrerende, så er der ikke noget at gøre ved det. Stenslag er en del af det at være bilist på de danske veje. Du skal selvfølgelig have monteret en anderledes bagrude, sådan at du igen kan komme ud at køre i din lastbil. Du kan selvfølgelig godt trille med en revne i forruden, men det er faktisk ikke lovligt at trille med en defekt rude, så du skal under alle omstændigheder have monteret en ny rude hurtigst muligt.

Giv i gave, en moderne siderude næsten gratis klaret

Har du i længere tid, og sikkert alt for lang tid, kørt afsted med en defekt siderude? Det gør for adskillige kørere heldigvis, og det er slemt, og det er rent faktisk slemt både pga. din egen sikkerhed, men også grundet det er forbudt at køre med en beskidt forrude i nordsjælland, og du kan risikere at få en kæmpe bøde hvis du bliver stoppet med en ødelagt siderude. Du skal derfor lynhurtigt få monteret en moderne og sikker bagrude, således du atter kan nyde dine køreferier på de svenske landeveje. Nu til dags kræver det en dygtig forrude specialist mindre end en måned at fixe en gammel rude på din lastbil, så det er både mageligt og rapt, og du skal ikke undvære bilen hele ugen.