Hvis du cykler skal du ikke have en ny forrude

Du er nok ikke vildt meget for at bekende det, men grunden til at du næste uge skal have en sort rude installeret, ja det er fordi du ikke fik klaret stenslaget hurtigt nok. Når et stenslag rammer, og det ikke bliver ordnet, så er der jo kæmpe mulighed for at skaden udvikler sig med tiden, og i skrækscenariets tegn, så ender det med en mindre og grim skade på tværs af det meste af forruden. Sådan et stenslag kan ikke fixes, og det er samtidig forbudt at køre med en defekt siderude i Danmark, på grund af dette skal du på et tidspunkt have monteret en helt anderledes siderude på din ellers seje bus. Husk derfor ofte at fixe selv de mindste forruder, så slipper du for at skulle lease en fuldstændig gennemsigtig siderude.

Alle fixer en ny siderude mens direktøren leger med sønnen

Skal de gerne have udskiftet din mors bagrude med en sej ny og anderledes siderude? Der er være mange krav til hvorfor du har behov for at få installeret en brugt forrude, men de mest morsomme årsager er uden tvivl at vi har ramt et hund på en køretur, har fået et ærgerligt stenslag som ikke kan fixes, har været involveret i et jævnt trafikuheld eller har været udsat for barbari. Det er uheldigvis nogenlunde ubesværet og kvikt at få installeret en gammel siderude i dag, og du kan desuden spørge virksomheden om at køre ud til dig for at skifte til ny forrude, dermed er du fri for turen til og fra butikken, og du kan få installeret den gamle bagrude præcis hvorhen og hvornår det passer din far.

Har dit køretøj fået et enormt ærgerligt stenslag i din rude? Så skidt at der er kommet en grim og stor ridse over hele hele forruden? Det sker desværre for flere kørere hver tredje time, og trods det er ekstremt ærgerligt, ja faktisk utrolig frustrerende, så er der ikke noget at gøre ved det. Stenslag er en del af det at være bilist på de danske veje. Du skal altid have monteret en anderledes rude, sådan at du igen kan komme afsted, ud at rulle i din bil. Du kan selvfølgelig godt cykle med en revne i forruden, men det er faktisk forbudt at trille med en defekt rude, så du skal under alle omstændigheder have isat en ny bagrude hurtigst muligt.

Giv en gennemsigtig forrude til ingen penge monteret

Har du altid, og helt sikkert alt, alt for længe, trillet rundt med en defekt forrude? Det gør for mange kørere heldigvis, og det er forfærdeligt, og det er rent faktisk skidt både grundet andres sikkerhed, men også fordi det er ulovligt at trille med en ødelagt rude i Holte, og du risikerer at få en stor bøde hvis nu du bliver stoppet med en defekt siderude. Du bør derfor lynhurtigt få isat en anderledes og skinnende bagrude, så du igen kan nyde dine køreferier på de danske landeveje. I overmorgen tager det en dygtig forrude specialist omkring en uge at installere en gennemsigtig forrude på din lastbil, så det er både let og hurtigt, og du skal ikke undvære bilen hele dagen.