Hvordan bliver jeg VVS mand i Valby?

VVS Valby
Hvis du gerne vil være VVS-mand, skal du jo igennem en uddannelse først, og den uddannelse vil du måske gerne vide lidt om inden du går i gang. Det er en uddannelse hvor du skal lave noget med hænderne, så hvis du hellere vil være med til at bygge folks nye hjem, end du bil sidde og regne ud hvor meget familien Danmarks forsikringer skal koste i år, så kan det være at VVS uddannelsen er noget for dig i valby. Er den det, skal du jo bare i gang med at uddanne dig, for det er ikke noget der bare lige kommer over en weekend, og det er noget du skal ville. Vil du det derimod, kommer du til at få en uddannelse der kan få dig i gang, og hvor d kan blive udfordret på mange forskellige måder. Det er også et ret fremtidssikret job, for teknologien har endnu ikke gjort at vi ikke længere skal have vand, og at vi også skal af med det igen.

Adgangskrav

For at komme ind på VVS-energiuddannelsen, skal du have gået i folkeskole, og have bestået matematik og dansk i enten 9. eller 10. klasse. Dette har langt de fleste, og der er sjældent et problem. Et adgangskrav der også er, ikke skrevet om, men som ligger mellem linjerne, er at du skal ville tage uddannelsen. Man kommer ikke sovende til uddannelsen, og derfor er det vigtigt at du beslutter dig for at det er noget du vil.

Hvad kan jeg arbejde med?

Du kan komme til at arbejde med installation af alle mulige ting der har med vand, varme, gas og ventilation at gøre. Du kommer ikke til at sidde og arbejde med toiletter hele tiden, selvom det også er en del af jobbet, men noget som solpaneler er også en mulighed.