Leje af Slush ice maskine til børnefødselsdage

Det er ret nyt i Danmark, at gøre lidt ekstra ud af fester. Man har altid fejret alting på bedste vis, men i dag går mange et ekstra skridt, for at f.eks. en børnefødselsdag bliver lidt anderledes og får en unik karakter. Vil man gerne være de perfekte forældre på alle punkter, er der ingen grund til at blive stresset. I virkeligheden er det kun en lille smule ekstra omtanke der skal til, for at give ungerne en dejlig dag med klassen og kammeraterne. Leje af en billig Slush ice maskine, er noget alle kan benytte og helt sikkert noget som ungerne sent vil glemme, at de fik mulighed for at prøve hjemme.

 

Leje af Slush ice maskine til et rigtigt party

Ikke bare de yngste vil elske leje af Slush ice maskiner til deres fødselsdagsfest. Alle barnlige sjæle holder af den iskolde, kalorielette og søde drik, især til sommerfester for unge mennesker er den et hit og glasset kan godt tåle at få et stænk spiritus, som f.eks. vodka inden sugerøret stikkes i. Det er alletiders drink med masser af partystemning. Den vil være skæg og overraskende at servere til studentergilder, svendegilder eller eksamensfester. Husk, i den forbindelse at der aldrig må hældes alkohol direkte i maskinen. Stil forskellige flasker ved siden af og lad de unge selv dosere.

 

Leje af Slush ice maskine og salg af koncentrat

 

Det koncentrat man anvender til at lave Slush ice, fremstilles i et hav af lækre varianter. Ananas, cola, fersken, grøn sport, hindbær og passionsfrugt, bare for at nævne nogle få. De firmaer, hvor leje af Slush ice maskiner foregår, leverer alle de smagsvarianter der ønskes. Det er sjovest for gæsterne at få mulighed for at vælge mellem et par forskellige og maskinerne har også typisk to beholdere.