Paula Kent grundlæggeren af Redken Shampoo

Det var i den gyldne stat, Californien, hvor ens liv kan ændre sig hvis man finder en guldmine, at kvinden der grundlagde Redken Shampoo blev født.
Paula Kent Meehan blev født d. 9 august, 1931 i Beverly Hills, Californien. Familien flyttede senere til Burbank. Paula droppede ud af gymnasiet da hun var 15 år. Hun giftede sig, fik et barn og blev skilt halvandet år senere.
Hun ville gerne være skuespiller men hun optrådte dog mest i reklamer. Det var midt i dette skuespillervirvar, at Paula fandt sin guldmine, der skulle ændre hendes liv for altid.
Som skuespiller skulle Paula konstant have en masse forskellige produkter i håret. Der blev brugt timer i omklædningsrummet. Håret skulle nemlig sidde perfekt inden hun skulle foran kameraet. Men de mange produkter gjorde hendes hår meget tørt og fik hendes hovedbund til at klø. Hun fik konstant proppet produkter i håret og det ødelagde hendes hår mere og mere. Hun vidste det ikke kunne fortsætte så hun besluttede sig at gøre noget ved det.
I starten af 1960 grundlagde hun sammen med sin frisør, Jheri Redding, Redken Shampoo. De baserede deres produkter på filosofien; skønhed gennem videnskab.
I løbet af få år solgte Redding sin halvdel af firmaet til Paula. Selvom Paula nu var den eneste ejer af Redken Shampoo formåede hun stadigvæk at udvikle mærket. Og i den rigtige retning må man sige.
For i 1970-80’erne blev Redken Shampoo markedsleder inden for produktteknologi. De producerede proteinbaserede produkter der gjorde dem meget eftertragtede.
I 1993 blev Redken Shampoo solgt til L’Oréal og det gjorde dem kun endnu mere populære.
Redken Shampoo’s grundlægger, Paula Kent, døde d. 23 juni 2014 i Beverly Hills. Hun blev begravet i Glendale, Californien. Men succesen blev ikke begravet med hende. Redken Shampoo er nemlig stadig et meget populært brand.

Redken Shampoos succes bygger på videnskab

Ligesom Redken Shampoo’s filosofi; Skønhed gennem videnskab, bygger på videnskab, gør deres succes det faktisk også. Deres proteinbaserede produkter der bygger på at dit hår indeholder proteiner og at håret derfor har let ved at absorbere tilførte proteiner, i form af en Redken Shampoos produkter, har gjort dem meget populære. Det er nemlig en hel videnskab. Og denne videnskab har gjort dem til en af de mest førende brands i dag.

Redken Shampoo

Redken Shampoo stadig et eftertragtet brand

Lige siden 1960, hvor Paula Kent fandt sin guldmine, har Redken Shampoo skabt produkter der rent faktisk gør en forskel for dit hår. Der er mange produkter der lover at de vil få dit hår til at se sundt og smukt ud, men så i stedet ødelægger det, ligesom de produkter Paula Kent fik proppet i sit hår som skuespiller. Men Redken Shampoo er ikke en af de produkter. De formår faktisk at gøre dit hår sundere og smukkere, og det er det der har gjort dem så populære gennem tiden, og som stadig gør dem populære i dag.